Verschillende lasergravuremogelijkheden

Inclusief luxe doosje met naamplaatje

Transparantie over de uiteindelijke kosten

As van een overledene verwerken

De as van een overledene verwerken tot een herinneringsdiamant is de specialiteit van SoulGem te Antwerpen. Hiermee creëert u een tastbare herinnering aan een overleden dierbare. U heeft met dit bijzonder persoonlijke sieraad te allen tijde een symbool van liefde en eeuwigheid bij u. Besluit om een diamant te laten maken uit de as van een overledene en laat dit verwerken in een prachtig sieraad dat u terug doet denken aan fijne momenten.

De as van een overledene verwerken in een prachtige diamant

Twijfelt u wat te doen met de as van een overledene? De mogelijkheden zijn veel breder dan enkel uitstrooien of bewaren in een urne. Besluit om een diamant te laten maken uit de as van een overledene om deze vervolgens te verwerken in een sieraad. Diamanten ontstaan door het samenpersen van koolstof, normaal gesproken is dit een proces van miljoenen jaren. Apparatuur in een laboratorium maakt het mogelijk om kunstdiamanten te maken, dit is een proces van ongeveer 12 weken. U geniet hierdoor van een snelle levertijd wanneer u besluit om een diamant te laten maken uit de as van een overledene en dit vervolgens te verwerken in een sieraad.

Wilt u meer informatie over herinneringsdiamanten?

Bel: +32 3 297 88 81

De mogelijkheden wanneer u een sieraad laat maken

Wanneer u de as van een overledene wenst te verwerken tot een diamant, dan kiest u uit vele mogelijkheden. Wij bieden een enorm aanbod aan slijpvormen en varianten, waardoor u kiest wat u het mooiste vindt en welke prijs past binnen uw budget. U rekent vervolgens op een vakkundige afwerking van een ervaren diamantpolijster wanneer u een ketting of ring laat maken. Door onze deskundige aanpak streven wij naar uitzonderlijk snelle levertijden. Op die manier hoeft u niet lang te wachten om te beschikken over uw herinneringsdiamant.

Informeer naar de mogelijkheden

U laat een diamant maken uit zowel de as van een dierbare overledene als de as van een verloren huisdier, om deze vervolgens te verwerken tot een prachtig sieraad. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u gebruikmaken van onze diensten? Neem dan contact op met onze medewerkers. Wij zijn te bereiken via het online contactformulier of door te bellen naar +32 3 297 88 81.

Afspraak maken?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© 2021 SoulGem is een onderdeel van de firma C.R. Diamonds Polishing Works BVBA sinds 1986 | Hoveniersstraat 55 - bus 49 | 2018 Antwerpen | 03 297 88 81 | info@soulgem.be | website powered by Rivr.be | GDPR GDPR